Technisch Accountmanager

Staal op grote hoogte en in diepe kelders, staal voor de bekendste winkelketens en fabrikanten, projecten in binnen- en buitenland: de Stieva Metaal Groep kan het allemaal!

Calculator constructies en trappen

Zonder een stalen constructie blijft een huis of gebouw niet staan. Toch denk je niet zo 1-2-3 aan dit zeer belangrijke onderdeel bij het zien van nieuwe woonwijken en winkelcentra. Wij zijn op zoek naar díegene die dit juist wel wil zien!

Tekenaar stalen kozijnen

Stalen kozijnen zijn helemaal van deze tijd, je ziet ze in winkels, bedrijfspanden en woningen. Om zo’n bouwwerk te kunnen produceren is een juiste bouwtekening van essentieel belang. Vind jij het leuk om deze te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur Buitendienst

Ben jij díe zelfstandige monteur buitendienst die zijn hand er niet voor om draait om stalen constructies, trappen en puien te plaatsen op de meest bijzondere locaties? Dan zoeken wij jou!

(Jr.) Projectleider

Ben jij al projectleider in de staalbouw óf zoek je als monteur, werkvoorbereider of werktuigbouwkundige een functie als projectleider? Lees dan snel verder!

Scroll naar boven