Puienbouwer

Op zoek naar een informele technische werkomgeving waarin jij van een stuk staal een prachtige pui voor een bedrijfspand of woning bouwt? Ben jij nieuwsgierig hoe stalen kozijnen gemaakt worden en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan komen wij graag in contact met jou!

HR Adviseur

Op zoek naar een informele, no nonsens, technische werkomgeving waarin jij meehelpt aan de doorontwikkeling van de (HR-)organisatie en je op zowel tactisch, als ook handson operationeel niveau werkzaam bent? Krijg jij energie van het schakelen tussen alle HR-thema’s en steek je graag de handen uit de mouwen om projecten tot een goed einde te...

Technisch Accountmanager

Staal op grote hoogte en in diepe kelders, staal voor de bekendste winkelketens en fabrikanten, projecten in binnen- en buitenland: de Stieva Metaal Groep kan het allemaal!

Calculator constructies en trappen

Zonder een stalen constructie blijft een huis of gebouw niet staan. Toch denk je niet zo 1-2-3 aan dit zeer belangrijke onderdeel bij het zien van nieuwe woonwijken en winkelcentra. Wij zijn op zoek naar díegene die dit juist wel wil zien!

(Junior) Monteur Buitendienst

Ben jij díe zelfstandige monteur buitendienst die zijn hand er niet voor om draait om stalen constructies, trappen en puien te plaatsen op de meest bijzondere locaties? Dan zoeken wij jou!

(Jr.) Projectleider

Ben jij al projectleider in de staalbouw óf zoek je als monteur, werkvoorbereider of werktuigbouwkundige een functie als projectleider? Lees dan snel verder!

Scroll naar boven