Werken bij Stieva is een toekomst in ijzer gesmeed

De Stieva Metaal Groep is ijzersterk in het bewerken van metaal op maat. Een veelzijdig bedrijf waar ervaren vakmensen, met behulp van moderne technieken, zich inzetten voor de opdrachtgevers.

De Stieva Metaal Groep, in totaal 135 medewerkers, bestaat uit verschillende kleine bedrijven met ieder z’n eigen specialiteit, zoals stalen puien, bouwconstructies, rvs-producten, machineonderdelen, plaatbewerking en aluminium boten.

Het hoofdkantoor is in Aalsmeer , daarnaast zijn er vestigingen in Harmelen. In Aalsmeer worden puien, staalconstructies en rvs-producten geproduceerd. Het bedrijf in Harmelen is gespecialiseerd in CNC-lasersnijden, CNC-draaien en -frezen en overige metaalbewerkingstechnieken.

Met een professionele engineeringafdeling, ervaren projectleiders en een grote montageploeg, kunnen we onze klanten, als dat nodig is, volledig tot dienst zijn. Kwaliteit, maar vooral enthousiasme en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Kiezen voor de Stieva Metaal Groep betekent kiezen voor plezier in je werk en afwisseling. Je werkt aan opdrachten in binnen- en buitenland, waarvan geen enkele hetzelfde is. Vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal. Er is altijd behoefte aan specialistisch vakmanschap, dat biedt toekomstperspectieven voor de medewerkers en het bedrijf. 

Wat maakt ons een aantrekkelijke werkgever?

 • Groot door klein te blijven
  Stieva Metaal groep bestaat uit meerdere kleine bedrijven die samen één groot bedrijf vormen. Voor medewerkers betekent dit veel mogelijkheden, maar wel met de voordelen van een klein bedrijf.
 • Vakmanschap

  Ervaren medewerkers kunnen hun vakmanschap laten zien, op peil houden en zich verder ontwikkelen. Ben je onervaren? Dan kun je het vak bij ons leren.

 • Fijne werksfeer
  Collegialiteit, betrouwbaarheid en enthousiasme zijn kenmerkend voor Stieva Metaal Groep.
 • Veelzijdig
  • Stieva Metaal Groep levert maatwerk. Dit betekent afwisselend werk; geen opdracht is hetzelfde.
  • De verschillende gespecialiseerde afdelingen van Stieva Metaal Groep werken nauw samen. Hierdoor zijn wij in staat de meest bijzondere opdrachten te realiseren.

Bekijk hier de website van de Stieva Metaal Groep

Een prachtig metaalbedrijf, waar meer dan 135 medewerkers al ruim 30 jaar elke dag hard aan werken

Tom van Yperen

Directie

Meer weten?

Je mag ons natuurlijk ook eerst bellen, appen of mailen.

0297 - 32 4898
06 - 33 87 55 24
personeelszaken@stievagroep.com