He metaaltopper! Sluit jij je bij ons aan?

Zonder een stalen constructie blijft een huis of gebouw niet staan en een mooie winkelpui geeft toch een heleboel charme aan een pand. Toch denk je niet zo 1-2-3 aan deze belangrijke onderdelen bij het zien van nieuwe woonwijken en winkelcentra. Wij zijn op zoek naar díegene die dit juist wel wil zien!

Grote stalen constructies, trappen, stalen kozijnen en tanks voor de voedselindustrie. Deze producten zijn voor vele van ons slechts gewone dingen: je woont erin, je loopt er op of je zak nootjes is er in bereid.
Bij de Stieva Metaal Groep weten wij hoe belangrijk deze producten zijn. Vind jij dit ook? En wil je daarom starten met een technische opleiding? Lees dan snel verder!

Binnen de Stieva Metaal Groep beheersen wij alle facetten van de metaalbewerking. We maken puien voor winkels en huizen, monteren torenhoge trappen en constructies en we produceren de fijnste rvs-onderdelen. Dit doen we niet alleen met ervaren vakmannen, maar ook met een groep jonge talenten die bezig zijn met een technische opleiding. Wij bieden een BBL-leerplek of stageplaats op elk gebied van de metaalbewerking.

Lijkt het jou leuk om bij ons aan te sluiten?

Mail dan naar personeelszaken@stievagroep.com of bel 0297-233810

Het kan tegelijk: een vak leren en plezier hebben in je werk.

Timo

Leerling BBL

Ik leer hier veel van mijn begeleider Mark

Kees

Leerling BBL

Meer weten over de unieke werk- en leercombinatie?

Neem contact met ons op!